Stukadoor Arnhem kennisbouw.nl

Stukadoor in Arnhem vinden

Het vinden van een betrouwbare en vakkundige stukadoor in Arnhem, die ook nog eens lage prijzen hanteert, is geen eenvoudige opgave. Gelukkig kunt u hiervoor de specialisten van Kennisbouw.nl inschakelen. Of het nu gaat om traditioneel stucen, spackspuiten of glasvezelbehang aanbrengen, wij weten precies hoe we uw klus het beste aan kunnen pakken. Dit komt doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in bouwwerkzaamheden. Twijfel niet om contact op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen!

De stukadoor van Kennisbouw.nl in Arnhem

Bent u op zoek naar een stukadoor in Arnhem die snel aan het werk kan tegen een scherpe prijs? Vind uw vakman snel en eenvoudig bij Kennisbouw.nl! Wij leveren een specialist voor elke klus tegen een scherp tarief!

Schakel Kennisbouw.nl in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Stucen door onze specialisten

De specialisten van Kennisbouw.nl leveren altijd gegarandeerd vakwerk. Laat u het stucen van uw woning of bedrijfspand aan ons over? Dan zorgen wij dat scheurtjes en gaatjes in de muren of plafonds netjes weggewerkt worden. Ook kunt u onze stukadoor in Arnhem inschakelen om een mooie sierpleisterlaag aan te laten brengen, inclusief in- en uitwendige hoeken.

Stucen en schilderen in een

Wilt u, naast het stucen, ook een kleurtje op de wanden en/of plafonds van uw pand in Arnhem aan laten brengen? Dan is spackspuiten de ideale oplossing. Bij spackspuiten wordt met behulp van een speciale spuitmachine een pleisterlaag aangebracht. De compressor en spuitmachine zorgen voor een stijlvolle korrelstructuur, waarvan u zelf de dikte kunt bepalen. Het is mogelijk om de stukadoor met kleur te laten spackspuiten. Hierdoor hoeft u na het spackspuiten niet meer te schilderen. De stukadoor van Kennisbouw.nl komt graag bij u in Arnhem langs voor het spackspuiten van uw woning of bedrijfsruimte.

Niels Kruitbosch (Niels)
Niels Kruitbosch (Niels)
2023-06-23
Topbedrijf. Hebben bij mij de muren gestuct en geschilderd en ook de deuren voorzien van verf. Fijn dat ze snel beschikbaar waren en de klus snel en netjes is geregeld. Mocht ik nog een klus hebben dan bel ik weer!
Danick Jacobsen
Danick Jacobsen
2023-05-31
Het was gemakkelijk om een afspraak te maken voor mijn sanitair. De vakman die langskwam was professioneel en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden over Kennisbouw BV
Hossein Shakeri
Hossein Shakeri
2021-06-15
Na contact te hebben opgenomen kwamen zij de dag erna meteen op bezoek. Wij hadden meteen een goed gevoel bij dit bedrijf en dat heeft zich ook geresulteerd in een schitterende resultaat. Wij zijn erg blij met de resultaat en zullen bij een volgende klus zeker beroep doen op ze. Goed werk
Albert Velders
Albert Velders
2021-06-09
Bij ons hebben zij de wanden van de huiskamer gestukadoord en gespoten. Alles perfect gegaan zoals afgesproken, ongelofelijk wat er in een dag mogelijk is. Hier hebben zij in een dag in een dag een totaal van 65 meter wanden met heel veel hoeken gestukadoord, vervolgens alles netje opgeruimd en schoon gemaakt. Na controle van de vochtigheid kon 4 dagen later alles gespoten worden. Ook bij mijn volgend project laat ik zeker dit bedrijf weer komen.
Bas Homan
Bas Homan
2021-06-08
Zeer tevreden over de kwaliteit van Kennis Bouw. Komen afspraken goed na en hebben mooie kwaliteit geleverd. Ook na oplevering nog beschikbaar en schromen niet voor extra service. Aanrader!
Mark Blom
Mark Blom
2019-09-12
Bijzonder prettig om mee te communiceren. Project is uiteindelijk niet doorgegaan maar dat ligt niet aan hen. Afspraken worden nagekomen en advies is op maat. Voor een volgend project zal ik hen zeker weer benaderen.
Justin Bosman
Justin Bosman
2018-05-07
Tijdens het maken van de afspraak is Emanuel langs geweest en heeft hij advies gegeven tijdens het doorlopen van de woning. Hij is goed bereikbaar voor vragen/onduidelijkheden en streeft ernaar het de klant naar wens te maken. Emanuel heeft voor ons een stuc- en schildersbedrijf ingeschakeld welke het werk naar tevredenheid heeft uitgevoerd.

Glasvezelbehang zorgt voor extra stevigheid

Er is nog een alternatief voor het traditionele stucen, namelijk het aanbrengen van glasvezelbehang. Dit is een dik, duurzaam behang dat zeer goed tegen een stootje kan. Het wordt dan ook regelmatig gebruikt om de wanden te verstevigen. Het behang zelf is gemaakt van glasvezels die op een speciale manier geweven en samengedrukt zijn. Hoewel het behang in verschillende structuren te verkrijgen is, wordt deze enkel geleverd in wit. Echter is het wel zeer makkelijk om te beschilderen. Vraag de stukadoor naar de mogelijkheden van het aanbrengen van glasvezelbehang in uw pand in Arnhem.

Neem eenvoudig contact op!

Neem contact met ons op

Wilt u ook een stukadoor inzetten voor het stucen, spackspuiten of het aanbrengen van glasvezelbehang in uw pand in Arnhem? Neem dan eenvoudig contact op met Kennisbouw.nl! Dat doet u door hier op de site ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 06-44493953 of een mail sturen naar info@kennisbouw.nl. Bij Kennisbouw.nl kunt u terecht voor een stukadoor bij u in Arnhem!