Kennisbouw is een bouwbedrijf uit Arnhem dat u helpt bij de verbouwing van uw huis of pand voor particulieren en bedrijven, beschikbaar in ieder regio. Door onze beschikbaarheid in ieder regio, zijn wij in staat om 24/7 voor u klaar te staan. Bij Kennisbouw staat bouwtechnisch adviseur Emanuel Meijer u graag te woord. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld dé uitgelezen persoon om met uw aanvraag aan de slag gaan. Denk hierbij aan stucwerk, schilderen, latex spuiten, glasvezel behangen, spackspuiten en nog veel meer! Kortom, diensten die uw woon- of werkcomfort verbeteren. Verder beschikken wij al jaren over een ijzersterke combinatie tussen ervaring en een goed netwerk om u de totale service te bieden.

kennisbouw gebouw

Wat kunt u verwachten van Kennisbouw?


  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Ruime keuze aan diensten
  • Snelle service
  • €100 cashback
  • Vrijblijvende offerte

Drijfveren van Kennisbouw


Kennisbouw kan u professionaliteit garanderen en wij bieden u een persoonlijke benadering. Bouwtechnisch adviseur Emanuel Meijer staat u graag persoonlijk te woord over onze ruime keuze aan diensten. Ieder klant heeft immers een ander aanpak en service nodig. U kunt bij ons een afspraak maken en wij zijn snel ter plaatse, ook bij spoedgevallen. Daarom kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Nadat er met u contact is gelegd, kunnen wij de offerte vertalen naar uw wensen en u van een totale kostenplaatje voorzien. Integendeel: bij positieve referentie en bij een besteding vanaf €1000,- krijgt elk klant bij Kennisbouw een cashback ter waarde van €100,- terug op uw rekening gestort!

Vanzelfsprekend wordt er met de gewenste oplevertijden rekening gehouden en is onze snelle service geen probleem. Zo ontzorgen wij onze klanten tijdens het gehele project. Wanneer u een complete verbouwing of een kleine aanpassing voor uw huis of pand nodig heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.