Glasvezel Behang Kennisbouw.nl

Uw expert voor elke bouwklus

Glasvezelbehang is het ideale alternatief voor het stucen van de muren van uw woning of bedrijfspand. Wilt u glasvezelbehang aan laten brengen voor een scherpe prijs? Neem dan eens contact op met Kennisbouw.nl. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het aanbrengen van glasvezelbehang en andere werkzaamheden aan verschillende type panden. Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Glasvezelbehang aanbrengen door een specialist van Kennisbouw.nl

Op zoek naar een decoratieve afwerking op de muren van uw nieuwe huis? Schakel Kennisbouw.nl in voor een specialist in glasvezel behangen! Wij leveren een vakman voor elke klus tegen scherpe prijzen!

Schakel Kennisbouw.nl in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Het alternatief voor stucwerk

Glasvezelbehang is een relatief nieuw soort behang dat gemaakt is van fijne glasvezels (vandaar ook de naam). Omdat het behang op een speciale manier geweven en geperst wordt, ontstaat een zeer stevig behang met een mooie structuur. De stevige structuur maakt glasvezelbehang een zeer goed alternatief voor stucen. Er is ontzettend veel keuze wat betreft de structuur, echter is glasvezelbehang alleen in de kleur wit te verkrijgen. Er kan wel erg makkelijk overheen geschilderd worden. Hier hoeft u zich dus niet door tegen te laten houden. Het is zeer geschikt voor het versterken van muren die wat beschadigd zijn.

Voordelen van glasvezelbehang

Het aanbrengen van glasvezelbehang heeft een groot aantal voordelen. Twijfelt u erover om uw muren ermee te laten behangen? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Hoge kwaliteit van stootvast en waterwerend materiaal.
  • U kunt het makkelijk overschilderen.
  • Niet alleen functioneel, maar ook decoratief
  • Het behang is zeer duurzaam. Minimaal 25 jaar goed.
  • Aanbrengen vergt enige kennis, maar een professional heeft dit zo voor elkaar.

Ook voor uw bedrijfspand

Zoals gezegd is glasvezelbehang niet alleen functioneel, maar ook decoratief door de mooie structuur. Dat maakt het behang naast een mooie aanvulling aan uw interieur thuis ook zeer geschikt voor uw kantoor of bedrijfspand. U wilt immers dat deze een goede uitstraling heeft, zeker wanneer u hier regelmatig klanten over de vloer heeft. Bij Kennisbouw.nl kunt u terecht voor een specialist voor het aanbrengen van glasvezelbehang in elk gewenst pand.

Andere bouwwerkzaamheden

Naast het aanbrengen van glasvezelbehang kunt u bij Kennisbouw.nl terecht voor veel verschillende bouwklussen. Onze bouwtechnisch adviseur, Emanuel Meijer, neemt de mogelijkheden graag met u door. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor:

  • timmerwerk
  • renovatiewerkzaamheden
  • inbraakbeveiliging
  • bestrating
  • het plaatsen van een dakkapel

De methode van Kennisbouw.nl

Wanneer u contact opneemt met onze bouwkundig adviseur, bespreken we eerst samen wat er allemaal moet gebeuren. Gaat het alleen om glasvezelbehang aanbrengen, of moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? Wij kiezen vervolgens de specialist die deze klus(sen) kan klaren. We onderhandelen voor de beste prijs, en bieden u vervolgens een vrijblijvende offerte aan. U hoeft ten slotte alleen nog aan te geven wanneer de vakman langs kan komen! Als extra krijgt u van ons nog een leuke cashback van €100 bij een besteding van minimaal €1000. Deze wordt gewoon teruggestort op uw rekening!

Neem eenvoudig contact op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u wanden die u wilt laten behangen met glasvezelbehang? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier hier op de site in te vullen. Tevens kunt u ons bellen via 06-44493953 of u stuurt een mail naar info@kennisbouw.nl. De vakman die glasvezelbehang komt aanbrengen vindt u bij Kennisbouw.nl!