kennisbouw spackspuiten

Kies voor spackspuiten

Spackspuiten is de perfecte manier om te zorgen voor een mooie afwerking van uw muren en plafond. En dat voor een scherpe prijs! Kennisbouw.nl regelt het graag voor u. Wij sturen een ervaren stukadoor bij u langs voor het spackspuiten in uw woning of bedrijfspand. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uw partner op het gebied van verschillende bouwklussen aan uw pand. Twijfel niet contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Kennisbouw.nl: specialist in spackspuiten

Wilt u een perfecte afwerking op de muren van uw nieuwe huis? Vind uw specialist in spackspuiten snel en eenvoudig bij Kennisbouw.nl! Wij leveren een vakman voor elke klus tegen een scherp tarief!

Schakel Kennisbouw.nl in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wat is spackspuiten?

Gezien de populariteit van spackspuiten heeft u er vast wel eens van gehoord. Spackspuiten is het aanbrengen van een pleisterlaag op muren en plafonds. Dit wordt onder hoge druk gedaan met behulp van een spuitmachine. De compressor en spuitmachine zorgen voor een korrelstructuur. De dikte van deze korrel kunt u helemaal zelf beslissen. Ook de mogelijkheden wat betreft kleur zijn eindeloos. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een effen witte of beige muur, maar het is ook mogelijk om een mooie kleur op de muren en het plafond aan te brengen. De ondergrond is in de meeste gevallen meteen gereed voor spackspuiten, maar wanneer er veel oneffenheden in zitten moet de ondergrond eerst nog voorbehandeld worden.

Uw partner bij bouwwerkzaamheden

Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor spackspuiten bent u bij Kennisbouw.nl aan het juiste adres. Wij zijn bovendien beschikbaar voor de uitvoering van andere klussen aan uw pand. Bouwtechnisch adviseur Emanuel Meijer bespreekt graag de mogelijkheden met u. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

 • timmerwerk
 • renovatiewerkzaamheden
 • inbraakbeveiliging
 • bestrating
 • behangen

En dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die wij verrichten. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Niet alleen bij u thuis

Natuurlijk is het belangrijk dat uw woning er mooi uitziet. Maar het is ook van groot belang dat uw kantoor of bedrijfspand representatief is voor uw organisatie. Vooral wanneer u vaak klanten over de vloer heeft is dit zeer aan te raden. Kies er daarom ook voor om dit pand te laten spackspuiten door een professional van Kennisbouw.nl. Omdat het veel sneller en goedkoper is dan ‘gewoon’ stucen is het uitermate voordelig voor grotere bedrijfspanden.

Voordelen van spackspuiten

Waarom u juist moet kiezen voor het spackspuiten van uw muren? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

 • Het is goedkoper. Vooral bij grote oppervlaktes.
 • Spackspuiten gaat erg snel.
 • Het effect is niet alleen mooi egaal, maar ook decoratief.
 • Elke kleur is mogelijk. Dus schilderen is niet nodig.
 • Ook toe te passen in natte ruimtes, bijvoorbeeld de badkamer.

Excellente service voor een scherpe prijs

Neemt u contact op met Kennisbouw.nl, dan bespreekt u eerst met de bouwkundig adviseur wat er precies moet gebeuren. Gaat het alleen om spackspuiten, of moeten er ook nog andere werkzaamheden ondernomen worden? Op basis van dit gesprek nemen wij contact op met een specialist die het best past bij uw project. Wij onderhandelen namens u voor de beste prijs en voorzien u vervolgens van een vrijblijvende offerte. Het enige wat u nog hoeft te doen is doorgeven wanneer de specialist bij u langs kan komen! Bovendien kunt u bij een besteding van minimaal €1000 rekenen op een leuke cashback. Er wordt €100 weer teruggestort op uw rekening.

Neem eenvoudig contact op!

Neem contact met ons op

Wilt u in contact komen met een van onze specialisten via Kennisbouw.nl? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dat doet u gewoon hier op de site via het contactformulier. U kunt ons ook bellen via 06-44493953 of een mail sturen naar info@kennisbouw.nl. Uw expert op het gebied van spackspuiten vindt u bij Kennisbouw.nl!

  Kennisbouw werkt door heel Nederland en is in iedere provincie vertegenwoordigd. Wij hebben in diverse steden steunpunten en vakmensen beschikbaar. Een aantal plaatsen vind je hieronder:

  Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Utrecht, Zoetermeer, De Bilt, Deventer, Zutphen, Dieren, Duiven, Zevenaar, Elst, Tiel, Den Bosch, Bemmel en Huisen

  Spack spuiten komt voorheen uit Duitsland en er werd toen met grof materiaal gespoten. In de loop der jaren is spack spuiten gemoderniseerd en spuiten we met Spuitkop 4mm wat een mooie fijne structuur geeft van 2 tot 5mm korrelgrote. Vandaar dat de laatste jaren spack spuiten een behoorlijke loop heeft genomen in de afwerking. Spack spuiten kan tegen een stootje en is in 3 gradaties leverbaar verdeelt onder diverse merken. Brander Kristal is een natuurproduct en binnen kwaliteit. Brander Briljant is een vol synthetische product en afneembaar. Bander Diamant is ook een vol synthetische product mede buiten kwaliteit. Spack is een gebruiksklare, universeel toepasbare en verspuit-bare spack pleister voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds in nieuwbouw renovatie van verzorghuizen ziekenhuizen kinderdagverblijven bedrijfsruimte en woningbouw. Spack is stootvast zodat het ook tegen een stootje kan met kinderen en waar geleefd word.

  Spack spuiten is in diverse kleuren mogelijk gezien Spack spuitwerk standaard altijd met Brander Crystal in de kleur wit word verwerkt. Is geen mengkleur, andere veel voorkomende kleuren zoals RAL 9010 (gebroken wit) en RAL 9001 (creme wit) moeten wel speciaal gemaakt worden. De meeste kleuren worden met de hand gemaakt na wens van de klant.

  Een spack plafond altijd te repareren wel zijn er eisen gesteld aan het eindresultaat. Bij een bijwerking is altijd de reparatie te zien en kan niet het gewenste resultaat opleveren. Wij van Kennisbouw bv adviseren bij reparatie het totaalwerk te overtrekken met een nieuwe afwerking.

  Er zijn meerdere reparaties mogelijk bij spack schade:
  U heeft onthechting vanuit de ondergrond van uw oude plafond uw spack laag laat los van het originele plafond. Dit kan veel oorzaken hebben de ondergrond is niet droog en voor behandeld geweest, de ondergrond is vettig vuil en niet voor behandeld geweest, de ondergrond is bevroren en niet voor behandeld geweest ( open Bouw niet glas dicht geweest ). Kunnen de oorzaken zijn.

  Daarom komt Kennisbouw altijd in contact met de klant de situatie te beoordelen voor de juiste oplossing.