Een garage biedt vele mogelijkheden voor diverse doeleinden. Zo kan een garage u meer afgesloten parkeergelegenheid bieden of meer opbergruimte. Of kunt u de garage inrichten als werkplaats, dankzij het feit dat de garage een afgesloten ruimte is. Kennisbouw B.V. kan u diverse typen garages leveren. Een garage kan direct aangrenzend aan uw woning worden geplaatst, of verder verwijderd van uw woning. Door middel van een schets of tekening nemen wij de mogelijkheden van uw situatie met u door.

Carport Kennisbouw.nl

Carport

Naast het plaatsen van een garage, heeft u de mogelijkheid om een carport te laten plaatsen bij uw woning. Een carport vormt een afdak, waaronder u uw auto bijvoorbeeld beschut en beschermd kunt parkeren. De carport is, in tegenstelling tot de garage, niet afgesloten. Dankzij dit aspect is de carport multifunctioneel bruikbaar, zo kunt u de carport tevens gebruiken als terras of overkapping. Een ander voordeel van een carport is dat de kans op roestvorming afneemt.

Carports kunnen in diverse materialen worden geleverd. Hout en aluminium zijn materialen die veelvuldig worden gebruikt bij de vervaardiging van carports, maar andere materialen zijn uiteraard ook mogelijk.
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.