dakbedekking kennisbouw.nl

De specialist in dakbedekkingen

Wat betreft dakbedekkingen zijn er zo veel mogelijkheden dat wij ons goed voor kunnen stellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig voorziet de bouwkundig adviseur van Kennisbouw.nl u van betrouwbaar advies, en brengen wij u in contact met een specialist op het gebied van dakbedekking. Deze kan het vervolgens professioneel en vakkundig leggen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (nieuwe) woning? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dan kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ontdek de mogelijkheden van dakbedekkingen met Kennisbouw.nl

Bent u op zoek naar een dakdekker die snel aan het werk kan tegen een scherpe prijs? Vind uw vakman snel en eenvoudig bij Kennisbouw.nl! Wij leveren een specialist voor elke klus tegen een scherp tarief!

Schakel Kennisbouw.nl in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Kiest u voor dakpannen…

Dakpannen zijn nog altijd de meest populaire keuze wat betreft dakbedekking. De van klei gebakken dakpannen zijn eenvoudig op het dak te leggen, aangezien zij door hun gebogen vorm zo in elkaar klemmen. De meest voorkomende soorten dakpannen zijn de ‘standaard’ dakpan, de nokpan, hoekpan en de hoeknokpan. Kiest u voor dakpannen als dakbedekking, dan kunt u rekenen op een lange levensduur die kan oplopen tot wel 100 jaar. Bovendien zijn dakpannen niet duur. Ook zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden, makkelijk in het onderhoud en brandveilig.

Of een van de andere dakbedekkingen

U heeft natuurlijk ook de keuze voor andere soorten dakbedekkingen. Wij zetten de meest voorkomende soorten voor u op een rijtje:

  • Riet
  • Leisteen
  • Bitumen
  • PVC
  • Groendak

Let er wel op dat sommige soorten dakbedekkingen alleen geschikt zijn voor schuine daken, terwijl andere types juist alleen op een plat dak geplaatst kunnen worden. Om erachter te komen welke soorten voor uw woning geschikt zijn, schakelt u de hulp in van onze bouwtechnisch adviseur, Emanuel Meijer.

Profiteer van ons netwerk

Zoals gezegd verzorgen wij gecertificeerde vakmensen die allemaal werkzaam zijn in de bouw. Dit betekent dat u bij Kennisbouw.nl niet alleen terecht kunt voor dakbedekkingen, maar u kunt bij ons vakmannen vinden voor al uw bouwkundige klussen. Denk hierbij onder andere aan:

Wanneer u bezig bent met nieuwbouw of een grote verbouwing is het vooral handig om al uw werkzaamheden te laten verrichten vanuit één contactpersoon. Bovendien profiteert u van onze cashback actie! Bij besteding van minimaal €1000 krijgt u weer €100 teruggestort op uw rekening.

Onze werkwijze

Wanneer u uw dakbedekking wilt laten vervangen, of een huis aan het bouwen bent waar nog dakbedekking op geplaatst moet worden, zullen wij altijd eerst een afspraak maken om de klus tot in detail te bespreken. Vervolgens nemen wij contact op met een vakman uit ons netwerk van meer dan 500 professionals. Wij onderhandelen namens u met de specialist over de prijs, en voorzien u vervolgens van een vrijblijvende offerte. Gaat u overal mee akkoord, dan hoeft u alleen nog maar een afspraak in te plannen wanneer de specialist bij u langs kan komen.

Neem eenvoudig contact op!

Vrijblijvend contact met Kennisbouw.nl

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende soorten dakbedekkingen voor uw woning of bedrijfspand? Of wilt u een specialist inschakelen voor een andere bouwkundige klus? Bij Kennisbouw.nl bent u aan het juiste adres! Neem eenvoudig contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij zijn bovendien telefonisch te bereiken via 06-44493953 of stuur een mail naar info@kennisbouw.nl. Vind uw specialist in dakbedekkingen bij Kennisbouw.nl!