Een schilder nodig?

Bij Kennisbouw (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen– en buitenschilderwerk, behangwerk en stukadoorswerkzaamheden. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Kennisbouw Spack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat.

Het is belangrijk om regelmatig schilderonderhoud te laten uitvoeren. Dit beschermt namelijk tegen de negatieve weersinvloeden, waar uw pand erg onder te lijden heeft. Om uw woning in optimale conditie te houden, en zo ook de waarde van uw pand intact te laten, kunt u het laten schilderen door de buitenschilders van Kennisbouw.

Kwaliteit en vakmanschap maken dat uw pand er weer prachtig uitziet en optimaal beschermd is. Kennisbouw bepaalt samen met u de verfsoort (altijd professionele kwaliteitsverf) en onze schilders maken gebruik van hoogstaande kwaliteit gereedschappen en materialen.

De buitenschilder zorgt voor:

schilderen van houtwerk.
schilderen beton en gevelwerk.
schilderen van kunststof en metaalwerk.
reparatie aan bijvoorbeeld houtrot.
overige kleine reparatiewerkzaamheden.
Het reinigen en Hydrofoberen van de buiten gevels.

Kennisbouw heeft aan diverse grote projecten in Arnhem en Gelderland gewerkt. Op de foto hierboven is een pand in de wijk Sonsbeek te zien, dat door de onderhoudswerkzaamheden een hernieuwde uitstraling heeft gekregen. Bovendien is het weer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Wist u dat het extra goedkoop is om de buiten schilderwerkzaamheden in de winter uit te laten voeren?