Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?

Kennisbouw B.V. regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen, glasweefsel glasvezel behangen, spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

Kennisbouw B.V. is gespecialiseerd in alles dat met binnenschilderwerk te maken heeft. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht, en ook bewoners van monumenten kunnen rekenen op goede kennis van zaken.

Sinds een aantal jaar is het verboden om voor binnenschilderwerk gebruik te maken van verf met oplosmiddelen. Dit is namelijk slecht voor mens, dier en milieu. De verf waar Klusbedrijf-Meijer.nl gebruik van maakt is op watergedragen basis. Naast de milieuvoordelen, kent dit ook nog andere pluspunten zoals een zeer snelle droogtijd. Met deze verf kunt u nog dezelfde dag uw deuren en ramen sluiten!

Wilt u alleen uw muren verven? Of hebben ook uw houtwerk, deuren en kozijnen een behandeling nodig? Alles is mogelijk bij Kennisbouw B.V.. We maken uitsluitend gebruik van professionele verf die de juiste transparantie of dekking heeft en bovendien kleurecht is. Dit gebeurt natuurlijk in overleg en naar uw wensen. Bovendien kan Kennisbouw B.V. u voorzien in kleuradvies.

Kennisbouw binnenschilderwerk arnhem