Kennisbouw.nl Beton Boren

De expertise van Kennisbouw.nl

Betonboren is nodig in veel verschillende situaties. Het is echter niet een klus die zomaar even geklaard is. Gelukkig brengt Kennisbouw.nl u in contact met een specialist die het betonboren in uw woning of bedrijfspand op zich kan nemen. Hoe wij dat doen leest u hier. Twijfel ook niet om eens contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van meer informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Betonboren door specialisten van Kennisbouw.nl

Bent u op zoek naar een specialist in betonboren tegen een scherpe prijs? Vind uw vakman snel en eenvoudig bij Kennisbouw.nl! Wij leveren een specialist voor elke klus tegen scherpe prijzen!

Schakel Kennisbouw.nl in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Waarvoor is betonboren nodig?

In veel gevallen is het boren in beton nodig. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van een afzuigkap, wasdroger, badkamerventilator of open haard. U kunt zelf aan de slag gaan met betonboren, maar dit vergt wel heel wat voorbereiding. Zo heeft u er om te beginnen al een speciale boor voor nodig. Ook zorgt het boren in beton voor veel gruis en stof. Laat u het betonboren echter over aan een specialist, dan doen wij dat met ons innovatieve droogboor systeem. Zo kunnen wij zonder water boren in beton. Omdat er een volledige stofafzuiging plaatsvindt, komt er bovendien weinig rotzooi vrij. Daarbij bevuilen wij de muren niet met zaagwater en is het dus niet nodig om na het boren opnieuw te schilderen.

Voorkom betonrot en betonschade

Bij het betonboren komen wij vaak gevallen tegen van betonrot of betonschade. Dit komt vooral voor bij gewapend beton van lage kwaliteit. Het wordt onder andere veroorzaakt door het insijpelen van vocht, waardoor de wapening van het beton gaat roesten. De steeds dikker wordende roestlaag drukt uiteindelijk het beton weg, waardoor het gaat afbrokkelen. De oplossing hiervoor is voorgespannen beton. Hierbij wordt gebruik gemaakt van staaldraden en -kabels in het beton. Deze zorgen voor drukkracht die de trekkracht van externe belasting compenseert. Hoewel het betonrot en betonschade voorkomt, maken deze staaldraden het betonboren wel een stuk lastiger. Ook daarom schakelt u een specialist in van Kennisbouw.nl!

Wij vinden uw specialist

Wanneer u contact met ons opneemt, zult u eerst de klus met onze bouwtechnisch adviseur bespreken. Op basis van de informatie die wij verkregen hebben gaan we op zoek naar een specialist die de klus kan klaren. Al onze vakmensen zijn gecertificeerd. Hebben we het juiste bedrijf gevonden, dan onderhandelen wij namens u voor de scherpste prijs. Door een hechte samenwerking zorgen wij zo ook nog vaak voor leuke aanbiedingen. Ten slotte laten we een vrijblijvende offerte opstellen die we aan u doorgeven. Gaat u overal mee akkoord, dan hoeft u alleen nog maar een afspraak in te plannen wanneer de specialist langs kan komen.

Neem eenvoudig contact op!

Neem vrijblijvend contact op

Kunt u de hulp van de specialist wel gebruiken bij het betonboren? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, of te bellen naar 06-44493953. U kunt ook een mail sturen naar info@kennisbouw.nl. Bij Kennisbouw.nl vindt u uw specialist op het gebied van betonboren!