Op zoek naar een badkamerspecialist?

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?Kennisbouw B.V. regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het complete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen, glasweefsel glasvezel behangen, spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

De plaatsing en installatie van uw badkamer of sanitair vormt voor ons geen enkel probleem, wij zijn u graag behulpzaam met de professionele plaatsing ervan. U kunt tevens bij ons terecht voor montage werk of voor het betegelen van uw badkamer of toilet. Klusbedrijf-meijer.nl verzorgt montage en afwerking van badkamers. De badkamers die wij u kunnen leveren, worden gefabriceerd door de meest toonaangevende fabrikanten.

badkamer Kennisbouw

Wij kunnen u een zeer breed assortiment badkamers leveren en in samenwerking met meerdere partner bedrijven in Nederland. Zo kunnen wij u tevens voorzien van voordeling sanitair. Ook is het mogelijk dat wij alleen de installatie voor u verzorgen U koop dan zelf uw tegels en sanitair en wij plaatsen uw droombadkamer.