Stukadoor Amersfoort | Spack spuiter Amersfoort

Kennisbouw.nl stukadoors en spackspuiters heeft veel ervaring in de regio Amersfoort. Bij de vele nieuwbouwprojecten zijn stukadoors en spackspuiters uit ons netwerk ingezet. Hierdoor is er veel kennis voor perfecte afwikkeling van uw aanvraag aanwezig.

Spack spuiten Amersfoort vanaf € 5.00 per m2

Een superprijs voor spackspuiten, die veelal wordt belast met het lage BTW tarief (lees meer»), dat is Kennisbouw.nl. Spack heeft als voordeel dat er geen perfecte ondergrond nodig is zoals bij schilderwerk. De wanden moeten recht en behang-klaar zijn.  Alle nieuwbouw woningen worden bijvoorbeeld in Nederland behangklaar opgeleverd. Dit zijn vaak betonnen buitenmuren met (kleine) gaatjes in het beton en binnenmuren gemaakt met van die grote blokken. Daarvoor is spackspuiten de oplossing.

Stukadoor Amersfoort vanaf €10.00 per m2

Een superprijs voor stukadoorswerkzaamheden, die veelal wordt belast met het lage BTW tarief (lees meer»),dat is Kennisbouw.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw stukwerk perfect in orde maken. Bijna alle woningen worden de wanden en plafonds van stukwerk voorzien. Hierdoor worden deze mooi afgewerkt. Als het stukwerk op wanden of plafonds verouderd of beschadigd is, kan de stukadoor het stucwerk repareren. Zo worden gaten en scheuren netjes weggewerkt.

Naast het stuken van muren en plafonds en het repareren van beschadigd stukwerk, kunnen onze stukadoors bijvoorbeeld ook een sierpleisterlaag aanbrengen, inclusief in- en uitwendige hoeken

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze bouwtechnische adviseur Emanuel Meijer.